Nepwimpers maken echte stuk


Die gekrulde zwarte nepwimpers, met glitters erop. Leuk toch, voor dat feestje? Als het daar dan maar bij blijft. Nepwimpers maken namelijk je echte wimpers stuk als je ze vaak draagt.

Zwart, lang en gekruld. Zo hebben we onze wimpers natuurlijk het liefst. Als het met onze eigen wimpers niet lukt, grijpen we nog weleens naar een paar neppe exemplaren. Nepwimpers zijn hot en er komen dan ook steeds meer soorten op de markt. Hollywoodsterren dragen de valse wapperwimpers soms zelfs elke dag. Nu blijkt echter dat nepwimpers je echte wimpers stuk kunnen maken.

Haar transplantatie arts Bessam Farjo krijgt steeds vaker vrouwen in zijn kliniek met kale plekken op hun wimperlijn. Deze vrouwen dragen vaak lange tijd achter elkaar nepwimpers, waardoor hun echte wimpers beschadigd zijn. Door de lijm en het getrek aan de wimpers vallen de haartjes langzaam uit. Af en toe nepwimpers dragen kan geen kwaad, maar zorg er wel voor dat je ze aan het einde van de dag of avond voorzichtig verwijderd. Te vaak nepwimpers dragen of onvoorzichtig verwijderen kan leiden tot definitieve uitval van je eigen wimpers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.