7 nieuwe BB creams


De populaire BB creams zijn niet meer weg te denken uit beautywereld en schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond. Er zijn op dit moment zoveel BB creams te koop dat ik een overzicht hebben gemaakt van de nieuwste varianten.

Nivea


De Nivea BB Cream 6 in 1 Egaliserende Dagcrème zorgt volgens het merk met zijn zesvoudige werking voor een stralende en egale huid. De cream hydrateert, egaliseert, camoufleert, verzacht, beschermt en laat de huid stralen. Ook is het geschikt voor alle huidtypen en bestaat het in de tinten light en medium. Voor 9,49 euro is het product bij verschillende drogisterijen verkrijgbaar.

Gosh


De Gosh BB cream is een foundation, primer en moisturizer in één die de huid verzorgt, verzacht en egaliseert. Het product bestaat uit minerale pigmenten en is in 3 tinten verkrijgbaar bij de Kruidvat voor de prijs van 12,99 euro.

Bobbi Brown


De Bobbi Brown BB cream SPF 35 is een make-up en huidverzorgingsproduct die gezien wordt als vochtinbrengende crème, SPF bevat en tevens een foundation is. Daarnaast zorgt het product volgens Bobbi Brown voor het verfijnen van de huid waardoor lijntjes, rode plekken en poriën verminderen. De BB cream is te koop en kost 36 euro.

La Roche-Posay


La Roche-Posay komt met Hydreane BB cream met thermaal water speciaal voor de gevoelige huid. Het product zorgt voor 5 verschillende werkingen op de huid: hydratatie, kalmeren, versterken van het afweersysteem, bescherming en egalisering. De nieuwe crème is in 2 tinten verkrijgbaar en heeft een prijs van 16,50 euro.

The Body Shop


The Body Shop all-in-one BB cream bevat een lichte formule die 24 uur lang een vochtregulerende werking heeft. Het product bestaat in 3 kleuren die volgens het merk goed matchen met de huid en zo zorgen voor een natuurlijk resultaat.De cream is bij The Body shop voor 13,00 euro te koop.

Collistar


De Magica BB van Collistar en combineert de effectiviteit van een anti-age werking met een egale en stralende huid. Het product is in 2 tinten verkrijgbaar en zorgt voor een natuurlijke kleur en een stralende gezichtshuid. De 50 milliliter tube is voor 28,00 euro te koop.

Clinique


De Age Defense BB Cream SPF 30 van Clinique beschermt de huid tegen zon en uv-straling en camoufleert oneffenheden. De cream brengt volgens Clinique de huid in balans en gaat de overtollige talg en vetproductie tegen. Vanaf november is het product exclusief verkrijgbaar bij Douglas en op de website van het merk voor de prijs van 28,78 euro.