Nog meer bizarre lichaamsversieringen


Eerder schreef ik al over de meest bizarre lichaamsversieringen en dit artikel is daarop het vervolg. Hieronder staan namelijk nog meer manieren waarmee je het lichaam kunt verfraaien.

Branding


Hoe absurd het ook klinkt je kunt je lichaam versieren door het te laten verbranden. Pas wel op, de methode Branding schijnt de pijnlijkste van allemaal te zijn. Je krijgt namelijk een flinke tijd een hete ijzeren pen op je lichaam gedrukt zodat er een derdegraads brandwond ontstaat. De versiering heeft dan ook jaren nodig om te helen en daardoor moet je lang wachten op het gewenste resultaat.

Body Suspension


Bij Body Suspension draait het vooral om het ophangen van het lichaam. Deze bizarre versiering wordt tijdelijk toegepast met behulp van vishaken in de huid. Je lichaam wordt daarna gedeeltelijk of compleet van de grond gehesen. Het is hierbij erg belangrijk om de combinatie van het aantal haken met de lengte van het lichaam op elkaar af te stemmen. Je wilt natuurlijk niet dat de huid scheurt omdat je gewicht niet kan worden opgetild.

Tongue bifurcation


Wanneer je de normale tongpiercing zat bent kun je altijd nog de Tongue Bifurcation proberen. Bij deze versiering wordt het zachte stukje vlees in je mond met behulp van een mesje of laser doormidden gesplitst. Een voordeel, de dubbele tong schijnt namelijk heerlijk te zijn tijdens het zoenen.

Pointy Ears


Als je liever op een elfje lijkt, dan is misschien de bizarre lichaamsversiering Pointy Ears wat voor jou. Je lijkt niet alleen op een mysterieus wezen, de punt oortjes schijnen ook je gehoorvermogen te verbeteren. Om dit voor elkaar te krijgen moet je wel een afspraak met een plastische chirurg maken.

Foto’s via Oddee, Dpchallenge en Certified Kaminey