Olaz Professional anti-verouderingslijn


Olaz Professional is de nieuwe anti-verouderingslijn van Olaz. De lijn bestaat uit 5 producten en belooft dat je huid er binnen 28 dagen jonger uitziet.

Olaz Professional is de nieuwe anti-verouderingslijn met huidverzorging voor de rijpere huid. De 5 producten in deze lijn gaan rimpels en fijne lijntjes tegen terwijl ze je huid verzorgen. Zo stimuleren de ingrediënten van Olaz Professional de celvernieuwing, hydrateren ze de huid en beschermen ze deze tegen invloeden van buitenaf.

Daarnaast zijn de producten ook geur- en kleurvrij. Olaz zegt dat je binnen 28 dagen een jonger uitziende huid hebt bij gebruik van Olaz Professional. De lijn is onderverdeeld in een driedelig behandelprogramma en daarnaast zijn er nog twee aanvullende producten.

Driedelig programma

In het driedelig programma zit de Anti-verouderings Dagcrème met SPF 30 (€37,99) die ervoor zorgt dat je huid gehydrateerd en beschermd is tegen de zon, terwijl rimpels en lijntjes worden verminderd. ’s Nachts gebruik je de Rimpel Vereffenende Crème (€37,99) die terwijl je slaapt rimpels tegengaat. Het Diepliggende Rimpel Complex (€32,99) hydrateert intensief zodat ook de diepere rimpels bereikt worden. Het complete driedelige programma is ook in het Anti-Rimpel Pakket (€44,99) verkrijgbaar in iets kleinere verpakkingen.

Aanvullende producten

Omdat veroudering het meest zichtbaar is bij de ogen is er het Oog Rimpel Complex (€32,99) die helpt tegen donkere kringen, kraaienpootjes en zwellingen rond de ogen. De Exfoliërende Crème Reiniger (€14,99) is bedoeld om de huid zacht te reinigen en voor te bereiden op het gebruik van de andere producten in de Olaz Preofessional lijn.