OPI nagellak Glam Slam collectie


De OPI nagellak Glam Slam collectie van Serena Williams wordt uitgebreid met 4 nieuwe kleuren. De collectie wordt aangevuld met 2 gewone nagellakkleuren en met 2 bijpassende Shatter kleuren.

De OPI Shatter nagellak doe je over de gewone lak heen, voor een speels effect. De kleuren van de Glam Slam collectie zijn gebaseerd op de French Open en zijn in setjes van twee te koop.


Deze kleuren zitten samen in een nagellaksetje en kleuren dan ook perfect bij elkaar. De Spark de Triomphe wordt een zilveren glitter genoemd, maar ik vind dat de kleur meer naar goud neigt. Als je de witte White Shatter over de Spark de Triophe aanbrengt krijg je een aparte textuur op je nagels.


Daarnaast is er een setje OPI nagellak dat bestaat uit twee roze kleuren. De Rally Pretty Pink is een glinsterende roze rode kleur en de rode Red Shatter breng je daarna over deze lak aan. Met de kleuren uit de nieuwe kleuren uit de Glam Slam collectie krijgen je nagels altijd een andere look. Bijzonder is dat je nooit exact hetzelfde effect krijgt en dus altijd iets nieuws hebt!