OPI nagellak zomer 2011


Speciaal voor zomer 2011 brengt OPI nagellak een collectie uit de past bij je vakantiebestemming. De collectie bestaat uit zes heel verschillende nagellakken, met drie nude tinten en drie wat diepere kleuren.

Moon Over Mumbai is een witgrijze OPI nagellak met beige ondertoon en is geïnspireerd op Bollywood. Als je één laagje opdoet heb je een mooie witgrijze gloed met glinstering over je nagels, met twee laagjes is het een dekkende lak en komt de beige-achtige tint naar boven. Italian Love Affair is een pastelkleurige lila, een romantisch kleurtje die bedoeld is om een Italiaanse vakantieliefde mee te veroveren. Barefoot In Barcelona is een taupe met een hint van roestbruin, een kleurtje dat perfect is voor op je teennagels.

Verder bestaat de OPI nagellak zomercollectie uit de kleur Big Apple Red, een donkerrode appeltint die geïnspireerd is door New York City. Miami Beet is een diepe paarse nuance, die bedoeld is voor zowel het strand als het nachtleven. Russian Navy is een donkerblauwe tint met glinstering, hoewel Rusland niet de eerste bestemming is waar je aan denkt in de zomer past de kleur wel helemaal binnen de nagellak trends van 2011.

Aangezien mijn vakantiebestemming deze zomer Barcelona is, zou ik volgens OPI met de kleur Barefoot In Barcelona over de Ramblas moeten lopen. Dat komt goed uit, want dat vind ik ook de mooiste kleur uit de OPI nagellak zomer 2011 collectie.