Oranje lippenstift voor Koninginnedag

Oranje lippenstift Koninginnedag
Tijdens Koninginnedag kun je qua make-up natuurlijk uitpakken met vlaggetjes op je wangen. Maar als je dat niet echt geslaagd vindt, kun je ook gaan voor een oranje lippenstift.

Over iets meer dan een week is Nederland weer helemaal gehuld in het oranje. Wil je gaan voor een stijlvolle Koninginnedag look, dan kun je jouw oranje nagels perfect combineren met oranje lippenstift. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor knaloranje, een nuance die naar rood neigt of meerdere tinten met elkaar combineren.

Hoewel ik nooit zo snel voor oranje lippenstift kies, maak ik voor de laatste Koninginnedag een uitzondering. Alleen ga ik op die dag niet voor fel oranje, maar smeer ik een variant met een gouden gloed op mijn lippen.

Foto’s via Imgur, Weheartit en Flickr