Parfum met bacon geur

bacon parfum
Betreft parfum kan het tegenwoordig niet gek genoeg. Nadat er een parfum van poep op de markt is gebracht, is er nu ook een parfum met bacon geur.

De Amerikaanse parfumfabrikant Fargginay komt met een bijzonder product op de markt. Als jij houdt van de geur van gebakken spek, is dit parfum met bacon geur echt iets voor jou. Van het parfum bestaan de varianten Gold en Classic. De Gold versie bevat citrusvruchten en in de Classic variant zitten noten en esdoornhout verwerkt.

Je moet ervan houden, maar één ding staat vast, Fargginay is weer creatief geweest. Zo wordt er gespeculeerd dat de geur geïnspireerd is op een slager uit Parijs, hij zou met een baconparfum mensen naar zijn winkel lokken. Ook gaan er geruchten dat het idee afkomstig is van John Leydon, die dacht aan de geur van gebakken spek uit zijn jeugd.

Het parfum gaat ongeveer 25 euro kosten, terwijl ik het geurtje voor geen goud zou dragen. Wel ben ik ontzettend benieuwd naar de ervaringen van mensen die dit parfum al getest hebben. Willen jullie dat dit product op jullie make-uptafel staat?

Leave a Reply

Your email address will not be published.