5 parfums voor Vaderdag


Het geurtje is voor Vaderdag een klassieker onder de cadeaus. Daarom heb ik de 5 lekkerste parfums voor Vaderdag voor je uitgezocht.

Boss Orange Man


Hugo Boss Orange Man is een krachtig parfum, met geurnoten als vanille, wierook, bubinga hout en appel. Het zit in een strak flesje met een metalen omhulsel en is bedoeld voor een zelfverzekerde man.

Marc Jacobs Bang


Marc Jacobs heeft een parfum uitgebracht genaamd Bang. Het parfum is opgebouwd uit mos, houtaccenten, patchoeli en verschillende soorten peper. De flacon heeft een stoere metaal look en ziet eruit alsof er een kogel tegenaan is geschoten, wat weer past bij de naam Bang.

Davidoff Champion


Davidoff Champion ruikt fris en houtachtig doordat er citroen, salie, cederhout en eikenmos in verwerkt is. De fles in de vorm van een halter laat al zien dat dit een sportieve geur is.

Biotherm Live Stronger


Het parfum Live Stronger van Biotherm viert de kracht van mannelijkheid, met de frisse geuren van zoete limoen, grapefruit, citroen, groene mandarijn, amber en patchoeli. Ook Live Stronger zit in een stoere, mannelijke flacon.

Bleu de Chanel


Bleu de Chanel is een geur voor mannen die graag zelf controle over hun leven nemen. Het parfum bevat grapefruit, citrus, wierook, cedernoten, gember en sandelhout. Het donkerblauwe flesje is simpel maar chic.