6 parfums voor Kerst


Mocht er nog ruimte over zijn op je verlanglijstje voor Kerst, dan is een lekker geurtje altijd een goed product om hier nog aan toe te voegen. Hier vind je 6 parfums die ik in ieder geval graag onder de kerstboom zou willen vinden.

Kerst is altijd een goed moment om een nieuw geurtje te vragen. Als de Kerstman je dit jaar overslaat is het ook niet verkeerd om jezelf tijdens de feestdagen met een lekker parfum te verwennen. Daarnaast is de decembermaand ook erg voordelig om een nieuw parfum aan te schaffen. Rond de feestdagen liggen de winkel vaak vol met goede aanbieding of mooie giftsets met daarin vaak niet alleen een geurtje, maar ook een bodylotion en douchegel.


1 van mijn favoriete geuren is Elle van Yves Saint Laurent. Niet alleen de verpakking is erg leuk roze, ook de geur is heel lekker. Dit parfum kost € 72,15 voor 50 ml. Andere geur die al heel wat jaren bestaat, maar toch lekker blijft is Light Blue Dolce & Gabbana. Voor 25 ml betaal je €31,50.


Een ander lekker geurtje waar ik deze kerstdagen graag mee verwend wil worden is de eau de toilette Flowerbomb van Viktor & Rolf. Deze bloemige geur kost €74 voor 50 ml. Het groene appeltje van DKNY zullen de meeste van jullie wel kennen, ook het rode appeltje Red Delicious is een erg lekkere geur. Daarnaast past de kleur van de verpakking ook goed bij de kerstdagen. 30 ml Red Delicious van DKNY is te koop voor €33,50.


Als laatst nog de geuren Boss Orange van Hugo Boss en Play van Givenchy. 30 ml van Boss Orange kost €35 en Givenchy Play kost, ook voor 30 ml, €45,45.

Leave a Reply

Your email address will not be published.