5 parfums voor Moederdag

Parfums Moederdag
Het is weer bijna Moederdag en dat betekend dat je op zoek moet naar een cadeau. Een parfum is misschien niet heel origineel, maar valt bijna altijd in de smaak. Om die reden vind je hieronder dan ook 5 parfums voor Moederdag.

Davidoff Cool Water Sea Rose

Davidoff Cool Water Sea Rose
Davidoff Cool Water Sea Rose zit verpakt in een roze flacon. De geur opent met nashi peer, gevolgd door de zoete noot van pioenrozen en muskus. Deze eau de toilette is verkrijgbaar in 30 milliliter voor 32 euro, in 50 milliliter voor 51 euro en in 100 milliliter voor 72 euro.

Hilfiger Woman Flower Violet

Hilfiger Woman Flower Violet
Hilfiger Woman Flower Violet draait om de betovering van de eerste liefde. Deze romantische geur bevat onder andere ingrediënten als vioolblaadjes, rozen, frambozen, vanille en Kaapse jasmijn. Deze eau de toilette is te koop in een in 30 milliliter spray voor 35 euro en in 50 milliliter voor 55 euro.

Lancôme La Vie est Belle

Lancôme La Vie est Belle
La vie est belle betekent: Het leven is mooi. In deze geur van Lancôme staat dan ook de schoonheid van het leven centraal. Om dit te belichamen zijn ingrediënten als iris pallida, sambac jasmijn en oranjebloesem gebruikt. Deze eau de parfum zit verpakt in een 30 milliliter flacon voor 60 euro, in 50 milliliter voor 84 euro of in 75 milliliter voor 110 euro.

Escada Cherry in the Air

Escada Cherry in the Air
In Cherry in the Air probeert Escada het karakter van de kers in een parfum te vangen. Het sappige rode fruit wordt onder meer gecombineerd met een akkoord van marshmallow. Deze eau de toilette is beschikbaar in een 30 milliliter verpakking voor 41 euro, in 50 milliliter voor 57 euro en in een 100 milliliter voor 72 euro.

Dolce & Gabbana The One Desire

Dolce & Gabbana The One Desire
The One Desire is een oriëntaalse bloemengeur uit de Dolce & Gabbana The One collectie. Het parfum bevat noten van mandarijn, lelietjes-van-dalen, tuberoos, jasmijn, pruimennectar, karamel en vanille. Deze eau de parfum is verkrijgbaar in 30 milliliter voor 70 euro, in 50 milliliter voor 94 euro en in 75 milliliter voor 119 euro.