Perspresentatie Coty winter 2012


Vandaag ben ik voor Beautyblog naar de perspresentatie van Coty voor winter 2012 in Haarlem geweest. Het evenement gaf mij een kijkje in de wereld van Rimmel London, Miss Sporty, NYC, Sally Hansen en verschillende parfums.

Het evenement

De perspresentatie was vrij vroeg in de ochtend gepland en begon helaas een half uur later dan in de uitnodiging stond. Gelukkig werd ik bij binnenkomst wel al hartelijk ontvangen, werd mijn jas netjes aangenomen en kreeg ik een paarse badge met naam mee. Ik mocht daarna door lopen naar de tafels met koffie, verse sappen en lekkernijen zoals chocolade en cupcakes.

Na een tijdje wachten in de ontvangstruimte konden alle aanwezige bloggers doorlopen naar de presentatie. Tijdens de korte introductie werd de indeling van het evenement duidelijk en werd je via de persoonlijke badges in groepjes verdeeld om deel te kunnen nemen aan verschillende workshops. Hierdoor maakte ik kennis met de nieuwste make-up producten van de eerder genoemde merken en geuren van Esprit, Guess, Beyonce, David Beckham, Lady Gaga en Playboy.

Workshops

De eerste workshop waaraan ik deelnam was het testen van parfum. We moesten allemaal 8 verschillende geuren ruiken en daarna raden welke geurgenres het waren. Ik vond de luchtjes Playboy VIP voor vrouwen en Fame van Lady Gaga er echt uitspringen. Hierna volgde de make-up presentatie van Rimmel London waar ik werd opgemaakt door de visagist. Het product van Rimmel waar ik vooral enthousiast van ben geworden is de rode glitter nagellak Precious Stones. Deze lak is ook verkrijgbaar in het zwart en ideaal om te dragen met de feestdagen.

Vervolgens kwam ik terecht bij de tafel van Miss Sporty en verraste de mooie kleuren Hollywood Forever lipgloss mij. Daarna begon de workshop van NYC en werden opnieuw verschillende producten gepresenteerd. Hier maakte ik kennis met de nieuwste Smooth Skin Mousse Foundation die goed smeerbaar is en een mooie glans geeft. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Sally Hansen. Het hoogtepunt daar was de Magnetic Nail Color die na het lakken op een simpele manier een mooie print op mijn nagels achterliet dankzij een magneetje in de dop.

Kortom, tijdens de perspresentatie heb ik interessante producten langs zien komen waar ik erg enthousiast van werd. Na afloop kreeg ik ook een goodiebag mee met onder andere parfum, nagellak, mousse foundation, lipgloss, eyeliner en oogschaduw.