Perspresentatie Coty zomer 2012


Dinsdag was er in Haarlem een perspresentatie van Coty voor zomer 2012. Tijdens deze middag werden de nieuwe make-up producten van NYC, Rimmel London, Miss Sporty en Sally Hansen onthuld.

De perspresentatie begon slecht, Coty was ons vergeten te vertellen dat ze een uur later begonnen. Na een lange tijd wachten, begonnen we met een high tea en daarna konden we beginnen met de workshops. Eerst kregen we een workshop van Rimmel, waar ik werd opgemaakt door een visagist. De producten die ik vooral fijn vond aan de collectie, waren de Wake Me Up foundation en de eyeliner.


Daarna hadden we een workshop met geuren. We kregen 5 verschillende geuren te ruiken en moesten opschrijven wat we van de geur vonden en bij wie we het vonden passen. Daarna volgde een workshop van Miss Sporty, waar ik weer werd opgemaakt door de visagist. Het mooiste product van Miss Sporty vind ik de oogschaduwpalletjes. Ze hebben veel pigment, maar je moet ze wel aanbrengen met een platte kwast en goed aftikken, anders krijg je last van fall-out.


Bij de workshop van Sally Hansen konden we onze nagels lakken. Eerst werd ons verteld hoe belangrijk het ook alweer was om je nagelriemen goed te verzorgen. Sally Hansen heeft voor elk nagelprobleem, zoals strepen in je nagels of zwakke nagels, een speciale nagelriemolie. Daarna kregen we een verzorgende base coat en mochten we onze nagels lakken. Ik ben fan van de nagellak! Het lakt fijn en blijft goed zitten. Sally Hansen heeft 2 top coats, de ene zou je nagellak sneller laten drogen en de ander zou meer glans geven. Ik heb beiden top coats geprobeerd en ik merkte absoluut geen verschil.


Als laatst mochten we tussen de spulletjes van NYC snuffelen. De lipproducten vond ik het fijnst. Ze geven veel kleur af en blijven redelijk lang zitten. Wat me erg opviel was dat elk make-up merk mascara met dikke borsteltjes heeft. Ze zorgen ervoor dat je wimpers niet aan elkaar gaan plakken en worden echt hip dit voorjaar.


Natuurlijk kreeg ik ook nog een goodiebag mee met parfum, douchegel, nagellak, lipbalsem, lippenstift, lipgloss, eyeliner, oogpotlood, mascara, oogschaduw, concealer, foundation, blush en bronzer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.