Pinguïn nail art


Ben jij goed in nail art en mis je de winter? Laat de winter dan gewoon terugkomen op je nagels! Want hieronder staat inspiratie voor pinguïn nail art.

Pinguïns op je nagels kan heel simpel zijn. Lak ze bijvoorbeeld in een kleur die jij leuk vind. Daarna maak je met wit een klein boogje erop, zodat je de andere kleur nog ziet langs je nagelriemen. Dan kun je met oranje 2 stipjes bij de voetjes en een stipje bij de snavel zetten. Ook maak je 2 oogjes met zwart. Als je het leuk vind kun je de pinguïn nog een strikje geven, maar dat hoeft niet.

Natuurlijk kun je het zo moeilijk maken als je zelf wilt. Maak bijvoorbeeld op 1 nagel een pinguïn en versier de anderen met stipjes of glitters. Je kunt ze in de sneeuw zetten of een sjaaltje omdoen. Als je dat nog niet moeilijk genoeg vind geef je ze oorwarmers, een blosje op hun wangen, glinsterende ogen of haartjes op hun hoofd.

Ik vind de simpele nail art het leuks. Mijn favoriet is de blauw paarse nagels en de 2 witte pinguïns. Welke nagels vind jij het leukst?

Foto’s via Weheartit

Leave a Reply

Your email address will not be published.