Populaire interieurtrends

Populaire interieurtrends

Ben je aan het kijken naar een compleet nieuw interieur? Of ben je helemaal geobsedeerd met je interieur en continu op zoek naar de leukste meubelen en woonaccessoires? Dan is het fijn als je op de hoogte bent van de laatste interieurtrends. In dit artikel behandelen we een aantal populaire interieurtrends van dit moment. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

Een opgemaakt bed

Dit jaar is het erg belangrijk dat jouw bed er te allen tijde verzorgd uitziet. Kies dan ook voor een mooi dekbedovertrek met bijpassende kussens. Daarvoor komen nog een aantal sierkussens te liggen, waardoor jouw bed wel in een interieurboek kan. Heb je bijvoorbeeld bij vidaXL een bed een bed gekocht zoals een mooi zwart of wit boxspring? Kies dan direct het juiste beddengoed en de accessoires uit, zodat je in één keer klaar bent. Het is tenslotte ook erg fijn als je bed er mooi uitziet en je hier heerlijk tot rust kunt komen. 

Een bank in een natuurtint

Daarnaast zijn banken in natuurtinten helemaal in. Je ziet ze dan ook steeds vaker voorbij komen en we kunnen dan ook wel stellen dat dit zeker een populaire interieurtrend is. Natuurtinten, zoals beige, gebroken wit, zand en grijs, kunnen in allerlei soorten en maten voorbijkomen. Bekijk alle banken dus ook goed voordat je een keuze maakt. Daarnaast kun je ook hier direct de accessoires uitkiezen, zoals de kussens op de bank. Ook deze kun je in een natuurtint kiezen, maar ook juist in een felle en opvallende kleur. Hierdoor creëer je een contrast wat een speels effect kan geven. Wil je het liever toch wat rustiger houden? Dan is het aan te raden om ook de accessoires in een natuurtint te kiezen. 

De kleur marineblauw

Bovendien maakt de kleur marineblauw zeker een ‘comeback’ en we zien deze kleur dan ook veelal terug in muren, stoelen, tafels en accessoires. De kleur geeft namelijk een gevoel van luxe en is daarnaast erg warm, waardoor het een gevoel van warmte en rust creëert. Deze kleur is erg tijdloos en dan ook een echte klassieker. Je kunt ervoor kiezen om een muur te schilderen of te behangen met deze kleur, maar je kunt het natuurlijk ook terug laten komen in de accessoires.