Presentatie Essence parfum


Vanmorgen was er een presentatie van de nieuwe Essence parfums. Deze persdag was in de NL Studio’s in Amsterdam en ik mocht erbij zijn.

Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen met een hapje en een drankje. In de ontvangstzaal stonden verschillende schappen met producten van Essence en Catrice. Toen alle mensen binnen waren begon een mevrouw uit Duitsland een presentatie over de nieuwe geuren.

Na de presentatie werd ik met de andere aanwezigen begeleid naar een tweede kamer. Hier konden we zelf kennismaken met de nieuwe parfums van Essence. De 6 geuren hadden ieder hun eigen hoekje, waar een kleine droomwereld omheen was gecreëerd. Zo was bijvoorbeeld Like a day in the candyshop omgeven door een hoop lekkere snoepjes! Ook lag er bij elke parfum een klein cadeautje voor me klaar wat er goed bij paste. Van roosjes tot aan een koffiekop voor onderweg.

Toen ik bijna bedwelmd werd van alle verschillende geuren liep ik weer terug naar de ontvangstruimte. Hier werd me verteld dat ik make-up uit de schappen mocht pakken en mee mocht nemen zoveel als ik wilde! Als het op was vulde ze het namelijk wel weer aan. Natuurlijk pakte ik deze kans met beide handen aan, het leek wel alsof ik droomde! Het was wel een beetje druk voor de schappen, maar ik heb de nieuwste nagellakjes meegenomen, wat blush, oogschaduw en mascara. Heerlijk zo’n voorraadje!

Rond 11.30 uur kwam er langzaam een einde aan deze pr-ochtend en bedankte ik de mensen van Essence en Catrice voor de leuke presentatie. Op het moment dat ik de deur uitliep kreeg ik nog eens 2 goodiebags mee. In de ene zat een tas van Catrice en in de andere zaten de 6 nieuwe geurtjes. Je begrijpt waarschijnlijk wel dat ik de perspresentatie erg leuk vond! Ik ben er namelijk goed in de watten gelegd en erg verwend.