Presentatie Kruidvat collectie winter 2011

Gisteren vond de persdag van Kruidvat plaats, hier werd de winter 2011 collectie van de Kruidvat gepresenteerd. Samen met mijn collega Joseliene was ik aanwezig op deze dag die plaatsvond in het Mint Hotel in Amsterdam. 

We werden ontvangen in de skylounge van het hotel door 2 lekkere mannen in pak. Vanuit daar hadden we een prachtig uitzicht over de binnenstad. Na een hapje, drankje en introductie was het tijd voor 7 workshops. In deze workshops maakten we kennis met de Kruidvat collectie voor winter 2011.

Er waren 4 workshops gericht op make-up. De merken die Kruidvat exclusief verkoopt, Catrice, Essence, Gosh en New York Color, werden gepresenteerd. Van elk merk kregen we de gehele collectie te zien en informatie over de nieuwe producten. Ook werden we later opgemaakt met deze make-up.

Na de make-up hebben we nog 3 anderen workshops gehad. Zo kregen we een presentatie over de nieuwe gezichtsverzorgingslijn en de nieuwe accessoires en verzorgingsproducten voor de winter. We sloten af met een workshop over nagelverzorging. Hierin werden onze nagels gelakt in de trends van deze winter, we konden kiezen uit marble of cracking nagels. Ik had gekozen voor witte cracking nagels met een roze ondergrond.

De persdag van de Kruidvat werd afgesloten met een goedgevulde goodiebag. Ben jij ook zo benieuwd wat daar in zit? Kijk hieronder mee!

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15061″]

Sfeerimpressie Kruidvat presentatie

Leave a Reply

Your email address will not be published.