Prodent White Now Gold zorgt direct voor wittere tanden

Prodent White Now Gold
Er zijn veel verschillende whitening tandpasta’s, maar ze hebben allemaal gemeen dat het restultaat pas zichtbaar is na langdurig gebruik. Maar wat doe je als je direct wittere tanden wilt? Dan is er nu Prodent White Now Gold tandpasta, die belooft je tanden al na één poetsbeurt witter te maken.

Direct wittere tanden vanaf de eerste poetsbeurt, dat klinkt wel erg mooi. Omdat ik hier benieuwd naar was, heb ik de Prodent White Now Triple Power Gold getest en mijn tanden oogde inderdaad witter. Deze tandpasta bevat de speciale Blue Light Technology, die tanden witter laat lijken. Tijdens het poetsen verandert de tandpasta in opvallend blauw schuim. Na een paar keer spoelen met water is de blauwe kleur van je tong verdwenen en zien je tanden er witter uit. Wat ik ook erg fijn vind, is dat de tandpasta geen overheersende mentholsmaak heeft.

Prodent White Now Gold tube

Naast het whitening effect biedt White Now Gold ook alle bescherming van een fluoride tandpasta voor een complete mondverzorging. De tandpasta is te koop voor 3,79 euro.

Advertorial