Pulse NYC Beyoncé parfum

Ellen Pulse NYC Beyonce parfum
Beyoncé breidt deze maand haar parfumcollectie uit. De zangeres komt namelijk het parfum Pulse NYC.

Voor het parfum Pulse NYC liet Beyoncé zich inspireren door New York City, de stad waar ze als adoptiekind terecht kwam. Volgens parfumeur Carlos Vinals wil Beyoncé met deze geur de stad door haar ogen laten zien. “Om het unieke karakter van beide te vangen, moest het een echte one-of-a-kind geur zijn met veel facetten. Schattig en toch krachtig, edgy en toch verfijnd, sexy en toch elegant, waarbij ook de originele signatuur behouden bleef die alles samenhield,” laat Vinals weten.

Pulse NYC verpakking

Pulse NYC Beyonce parfum
Het parfum zit verpakt in een flacon die mij niet direct aan Beyoncé doet denken, maar waar ik wel de architectuur van New York in zie en dat was ook de bedoeling. Pulse NYC heeft een transparante, kristalvormige flacon die geïnspireerd is op de slanke lijnen en het karakter van de wolkenkrabbers in New York. Verder staat de fles omgekeerd in een metallic blauwe en zilverkleurige dop.

Pulse NYC geur

Zodra ik Pulse NYC opspoot, rook ik een zoetige geur waarin fruit en bloemen gecombineerd worden. De geur opent met topnoten van granaatappel, Bartlett peer, framboos en de bloemige noten van pioenroos en Arabische jasmijn. Het hart van dit Beyonce parfum bestaat uit rockorchidee en de basisnoten zijn kasjmier, patchoeli, muskus en Red Velvet cupcake.

Hoewel ik altijd een beetje spottend ben ten opzicht van celebrity parfums, moet ik toegeven dat Pulse NYC mij niet tegenviel. Dit is een zoete geur die naar mijn mening lekker ruikt, al kan ik de Red Velvet cupcake niet ontdekken, en goed blijft hangen.

Pulse NYC collectie

Het Pulse NYC parfum van Beyoncé is verkrijgbaar in 3 formaten. De 15 ml kost 17,79 euro, de 30 ml 26,44 euro en de 50 ml is 36,61 euro. Ook is er een bijpassende body lotion en shower gel, die allebei 12,71 euro kosten.