Pupa make-up zomer 2011


Pupa make-up heeft een nieuwe collectie voor zomer 2011 uitgebracht onder de naam Blue Paradise. Inspiratie voor de collectie haalde Pupa uit Blue Lagoon, veel blauw, zand en koraaltinten dus!

De Pupa make-up collectie van 2011 bevat vier nieuwe kleuren glimmende oogschaduw, een beige zandkleur, een donkere koraalkleur, een oceaanblauw en een goudbruin. Om de look op de ogen af te maken zijn er ook drie bijpassende metallic oogpotloden.

Voor op je nagels zijn er drie nieuwe oceaantinten, felblauw, turkoois en een donkere kleur blauw die een beetje naar paars neigt. Voor de lippen zijn er drie prachtige lipglosses in een felle koraalkleur, een nude tint en goudbruin.

Verder bevat de Pupa collectie een Shimmering Dry Oil voor het gezicht en het lichaam. De microglitters in deze olie zorgen ervoor dat de gebruinde kleur van je huid worden geaccentueerd. Daarnaast heeft het ook een verzorgend effect, door ingrediënten als jojoba en vitamine E, en heeft het een zonnefactor 10.

Ik vind de Pupa make-up voor zomer 2011 de mooiste make-up collectie voor aankomende zomer die ik tot nu toe heb gezien. Vooral de oogschaduw en lipgloss zijn precies wat ik graag in mijn make-up tasje wil hebben deze zomer.