Redenen voor een borstvergroting


Natuurlijk kiezen veel vrouwen voor nepborsten omdat ze gewoon grotere willen. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor een borstvergroting.

Er zijn veel mensen die nepborsten helemaal niets vinden. Maar soms wordt iemand veroordeeld op een cosmetische operatie, terwijl diegene er een hele goede reden voor had. Zo zijn er verschillende redenen om te kiezen voor een borstvergroting die niet alleen draaien om het verkrijgen van een grote cupmaat.

Onzeker

Hele kleine borsten kunnen ervoor zorgen dat je je niet zeker voelt. In je dagelijkse outfit, maar zeker ook in bikini, ondergoed of zonder kleding. Een borstvergroting kan er dan voor zorgen dat je comfortabeler bent met je lichaam waardoor je onzekerheid minder wordt of verdwijnt. Het is echter belangrijker om achter de oorzaak van je onzekerheid te komen, voordat je voor een borstvergroting kiest.

Verhouding

Soms is je lichaam uit verhouding. Je hebt bijvoorbeeld een smal bovenlichaam, terwijl je wel behoorlijke billen hebt. De boven en de onderkant van je lichaam passen dan niet bij elkaar, waardoor je uit verhouding bent. Met een borstvergroting kun je er dan voor zorgen dat je bovenlichaam beter in verhouding is met je bovenlichaam.

Ongelijk

Wanneer je borsten ongelijk zijn, kun je daar behoorlijk mee zitten. In kleding kun je dit nog wel verbergen door je bh op te vullen, maar wanneer je naakt bent kun je dit niet meer verstoppen. Met een cosmetische operatie kan de plastische chirurg er dan voor zorgen dat je borsten gelijk worden gemaakt.

Afvallen

Als je flink bent afgevallen, kunnen je borsten zijn gaan hangen. Ook kunnen ze hun natuurlijke vorm verliezen, waardoor je niet meer blij bent met je borsten. Met een operatie kun je er dan voor zorgen dat je borsten weer de grootte en vorm krijgen waar jij blij van wordt.

Kinderen

Wanneer je kinderen hebt gehad, kan het zo zijn dat je borsten meer zijn gaan hangen. Ze kunnen ook minder rond zijn dan voor de zwangerschap. Met een borstlift en implantaten kun je er dan voor zorgen dat je er weer hetzelfde uitziet als voor je zwangerschap.