Review: Axe deodorant Anarchy for her


Ben jij gek op de Axe deodorant van je vriend? Goed nieuws! Axe heeft nu ook een deodorant voor vrouwen. Ik heb Axe Anarchy for her deodorant voor jullie getest.

Het product

Axe Anarchy for her is een deodorant en bodyspray in 1. Het product belooft dat het transpiratie tegen gaat en een fijne lichaamsgeur geeft. De geur zou ook een prikkelende lustopkwekende werking hebben. Axe Anarchy bevat peer, bramen en meloenextracten, die samen komen met bloesem, vanille en musk. De inspiratie voor de geur kwam van de geuren J ‘adore van Dior, Be Delicious van DKNY en Daisy van Marc Jacobs.

Het gebruik

Axe Anarchy is makkelijk in gebruik. Je draait de dop naar beneden en je kunt de deodorant gebruiken. Je kunt hem gerust meenemen in je tas, zonder dat het per ongeluk gaat spuiten. Ik had een zoete sterke geur verwacht van Axe, maar het is daarentegen een chique vrouwelijke geur. De geur is niet heel sterk als een parfum, maar je ruikt het wel.

Het resultaat

Axe deodorant Anarchy for her belooft een fijne lichaamsgeur en geen transpiratie. Dat klopt! De deodorant doet wat het moet doen. Hij ruikt lekker en ik zweet de hele dag niet als ik het op heb. Van de prikkelende lustopwekkende werking heb ik jammer genoeg niets gemerkt.

Product: Axe Anarchy deodorant en bodyspray for her
Prijs: €4,49

Pluspunten:
+ Lekkere geur
+ Beschermt de hele dag

Minpunten:
– €4,49 is iets duurder dan de meeste deodorants

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″]