Review: Bourjois 1 seconde nagellak


Ben jij ook een fan van mooie gekleurde nagels tijdens de kerstdagen? Voor deze review heb ik namelijk een feestelijke tint van de Bourjois 1 seconde nagellak getest.

Product


De Bourjois 1 seconde nagellak in de kleur 20 Perle Illusion heeft op het eerste gezicht een opvallende verpakking en een bijzondere vorm. Vergeleken met andere potjes nagellak is het product vrij groot en valt er niet om de lange zilverachtige dop heen te kijken. Verder staat de doorzichtige omhulling vol gedrukt met beloftes in een witte en zilveren tekst.

Volgens het merk kan ik mijn nagels binnen 1 seconde lakken en heeft het een droogtijd van 50 seconden. Daarnaast moet het kwastje zorgen voor een precies en verzorgend resultaat met een ultraglanzende finish. Het kwastje zou zich namelijk aanpassen aan de curve van elke nagel waardoor de nagels met 1 enkele laag perfect gelakt moeten zijn.

Gebruik


Gelukkig kon ik tijdens het gebruik van de Bourjois 1 seconde direct beginnen met aanbrengen. Het grote kwastje nam namelijk de juiste hoeveelheid nagellak op, waardoor ik mijn nagels maar 1 keer hoefde te lakken. Daarna wilde ik weten of de droogtijd echt zo kort was. Helaas was dit bij mij niet helemaal het geval en moest ik ongeveer 2 minuten wachten. Hoewel ik iets langer geduld moest hebben voor het beloofde resultaat, was ik uiteindelijk wel super enthousiast over de mooie kleur, de glans en het gemak van het aanbrengen.

Resultaat


Het resultaat is echt super en ziet eruit alsof je net uit een nagelstudio komt lopen. Ik ben eerlijk gezegd ook nog nooit zo enthousiast geweest over een nagellak, maar deze durf ik aan iedereen aan te raden. Na 5 dagen zagen mijn nagels er nog steeds goed uit ondanks een aantal lichte beschadigingen. Ik vind de kleur perfect voor de feestdagen of een avondje uit en deze ga ik daarom zeker vaker dragen.

Bourjois 1 seconde nagellak

Variant: Perle Illusion nummer 20
Prijs: 8,64 euro

Voordelen:
+ Blijft lang zitten
+ Mooie kleur
+ Makkelijk aan te brengen
+ Dekt goed
+ Flinke glans

Nadelen:
– Droogtijd is iets langer dan het product belooft

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”8.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”9.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”9.0″]