Review: Catrice Blush Defining Duo


Een rode blos op je wangen geeft toch meer waarde aan dat zomerse gevoel. Je kunt het creëren met de Catrice Blush Defining Duo. Beautyblog is in het bezit van dit product en ik heb het voor jullie gereviewed.

Product


Catrice Blush Defining Duo kost 3,49 euro en is in 4 kleuren beschikbaar. Ik heb de kleur 010 Raspberry Ice Cream, die twee subtiele kleurtinten bevat. De linkerkant is een beetje donker en mat en rechts is lichter met een kleine shimmer. Door deze twee kleuren zouden je gezichtscontouren beter uit moeten komen. Verder zit er nog glitter door de blush verwerkt.

Op mijn arm staat de donkere kleur links afgebeeld en de lichtere kleur met de shimmer is rechts.
Ik vind het rechthoekige doosje er leuk en simpel uitzien. Wat ik een pluspunt vind aan het doosje is dat het erg stevig aanvoelt. Wel vraag ik me af waar de kwast is, de Catrice Blush Defining Duo is inderdaad goedkoop, maar ik betaal liever iets meer zonder achter een kwast aan te moeten.

Gebruik

Ik gebruik beide kleuren door elkaar. Omdat de kleur van de Catrice Blush Defining Duo erg subtiel is, vlekt de blush niet of zie je de vlekken minder snel. Verder moet je wel een paar keer poederen om resultaat te zien. Bij een blush ben ik gewend dat er een spiegel in het doosje zit, dat is hierbij niet het geval en dat vind ik erg onhandig.

Resultaat


Over het resultaat ben ik erg te spreken. Catrice Blush Defining Duo ziet er subtiel uit en door de twee kleuren geeft de blush meer vorm aan je gezicht. De blush blijft wel even zitten, een dagje school of werken houdt het wel vol, maar ik denk niet een nacht feesten. Al met al ben ik prima te spreken over de Catrice Blush Defining Duo en dat voor maar 3,49 euro!

Product: Catrice Blush Defining Duo
Prijs: 3,49 euro

Pluspunten
+ Subtiele kleur
+ Geeft vorm aan je gezicht
+ Blijft redelijk lang zitten
+ Leuk doosje

Minpunten
– Mist kwast
– Mist spiegel
– Is niet dekkend

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”5.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”6.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”6.0″ ]

Leave a Reply

Your email address will not be published.