Review: Catrice foundation Infinite matt


Ik was benieuwd naar de nieuwe Catrice foundation Infinite matt en daarom heb ik deze foundation getest. Ik wil vooral weten of deze foundation echt lang blijft zitten, want hij belooft maar liefst een 18-urige houdbaarheid.

Product


De Catrice foundation Infinite matt belooft heel wat goeds, namelijk een houdbaarheid van 18 uur. Doordat de foundation olie vrij is zou je een mat effect moeten krijgen, daarom lijkt deze foundation mij minder geschikt voor een droge huid. Bovendien zorgt de foundation niet voor een glimmend gezicht, wat ook wel erg fijn is.

Gebruik

De foundation voelt zacht aan en is makkelijk aan te brengen op je gezicht. Door het pompje kun je eenvoudig de juiste hoeveelheid eerst op je hand of een sponsje aanbrengen en vervolgens op je gezicht. De foundation dekt goed en is gelukkig niet dik, want daar krijg je vaak zo’n zichtbare laag op je gezicht van. Ik heb een lichte huid en voor mij is de kleur 020 honey beige goed. Je moet alleen wel zorgen dat je de foundation extra goed uitsmeert.

Resultaat


Op het eerste gezicht ziet de foundation er goed uit, maar hij blijft lang geen 18 uur zitten. Na een aantal uur is de foundation al minder zichtbaar en ’s avonds zelfs bijna weg. Voor de langdurige dekking hoef je deze foundation dus niet te nemen.Wel geeft de Catrice foundation Infinite matt een mat gezicht. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je met een glimmend gezicht rondloopt met deze foundation.

Product: Catrice foundation Infinite matt
Prijs: €5,99

Pluspunten
+ Gaat glimmen tegen
+ Ruikt lekker
+ Brengt makkelijk aan

Minpunten
– Blijft niet lang zitten
– Saaie verpakking

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”4.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”3.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″ ]

Leave a Reply

Your email address will not be published.