Review: Catrice lipgloss Lip Appeal


Catrice heeft een Lip Appeal lipgloss in het assortiment in verschillende kleuren. Ik heb de roze kleur met de kleurnaam Sweeten Up! getest om te zien of de lipgloss zijn beloftes nakomt.

Product


Deze Catrice Lip Appeal lipgloss heeft een borsteltje in de vorm van een half rondje. Deze vorm is speciaal gemaakt om de lipgloss makkelijker op je lippen te kunnen aanbrengen. Bovendien belooft deze lipgloss veel glans, volume en zou de lipgloss vochtinbrengend werken.

Gebruik


De eerste keer dat ik de lipgloss aanbracht vond ik het borsteltje nogal hard aanvoelen. Waarschijnlijk kwam dat omdat het borsteltje te droog was, want de keren daarna had ik hier geen last meer van. Door het gevormde borsteltje kun je de lipgloss eenvoudig aanbrengen.

Resultaat


Ik zou niet zeggen dat het resultaat verbluffend is, maar je ziet de glans wel duidelijk zitten. De Lip Appeal lipgloss laat een subtiele roze glans achter op je lippen, maar is wel een beetje plakkerig. De lipgloss blijft ongeveer een uur zitten, waarna het resultaat steeds minder wordt. Veel volume geeft deze Lip Appeal niet, hoewel dat wel een belofte was. Kortom, als je van glimmende lippen houdt is dit een goede keuze, maar je moet er wel rekening mee houden dat de lipgloss niet erg lang blijft zitten.

Product: Catrice lipgloss Lip Appeal
Prijs: €3,79

Pluspunten
+ Ruikt lekker
+ Brengt makkelijk op

Minpunten
– Blijft niet lang zitten

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”5.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”6.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”6.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″ ]

Leave a Reply

Your email address will not be published.