Review: Catrice mascara Lashes to kill


Ben je niet gezegend met volle wimpers, dan is deze mascara de oplossing! Tenminste, dat is wat de Catrice mascara Lashes to kill belooft. Ik heb de mascara getest om te zien op de mascara zijn belofte na komt.

Product


Aan de titel te zien belooft de Catrice mascara Lashes to kill heel wat goeds, want wie wil er nou geen volle wimpers? Bovendien is dit de kleur Ultra Black, wat helemaal voor een goed effect zou moeten zorgen. Ik heb nog nooit mascara van Catrice gebruikt en ik was dan ook nogal sceptisch, want hoe kan een goedkope mascara al deze beloftes nou nakomen?

Gebruik

De mascara brengt makkelijk op, maar heeft wel een paar lagen nodig voor een goed resultaat. Hoewel dit bij de meeste mascara’s het geval is. De meeste mascara’s die veel volume beloven, gaan meestal klonteren maar dat is bij deze mascara niet het geval. De mascara brengt eenvoudig aan en ook heel belangrijk: hij is makkelijk te verwijderen. Een nadeel is wel dat de mascara overstroomt, wat heel irritant is. De mascara gaat dan aan de buitenkant zitten en dan worden gelijk je handen zwart.

Resultaat


Ik ben heel tevreden over het resultaat! Ik moet toegeven dat ik niet had verwacht dat ik deze mascara zo goed zou vinden. De mascara zorgt echt voor ultra zwarte wimpers en geeft mijn wimpers extra volume. Ik ben heel blij met deze mascara van €3,99!

Product: Catrice mascara Lashes to kill
Prijs: €3,99

Pluspunten
+ Brengt makkelijk op
+ Haalt wimpers goed uit elkaar
+ Geeft veel volume
+ Maakt wimpers echt ultra black

Minpunten
-Stroomt over

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″ ]

Leave a Reply

Your email address will not be published.