Review: Catrice nagellak I’m a Star


De nagellak van Catrice is al een tijdje helemaal hot. In de najaarscollectie van Catrice zit de nieuwe kleur I’m a Star en ook dit is weer een superlakje! Deze Catrice nagellak komt positief uit de review.

De nagellak collectie van Catrice is heel groot, de vaste lijn bevat wel 40 kleuren. Daar komen nog de Nude lakjes, de base- en topcoats en de limited editions bij. De lakjes zijn vaak dupes van bekende merken en hebben originele namen zoals Jade Is Not My Name en Khaki Perry. 1 van de nieuwste nagellakken van Catrice heet I’m a Star, een donkere goudgroene lak.

Product


Met I’m a Star heb je een goudgroene, glanzende tint op je nagels. De verpakking is zoals we van Catrice nagellak gewend zijn doorzichtig met een zwarte dop. In Catrice lakken zit geen Formaldehyde, dus dat is prettig voor je nagels. Ik vind de kleur erg mooi, er zit een lichte shimmer in. Donker, groenig, echt een herfstkleurtje!

Gebruik


De nagellak droogt lekker snel. Met 1 laag ben je in principe klaar om de deur uit te gaan, maar persoonlijk vind ik met 2 lagen de kleur beter uitkomen. Met een extra laagje zie je ook de shimmer een stuk beter. Onder I’m a Star draag ik de basecoat van Catrice. Een topcoat vond ik voor de glans van dit lakje niet nodig.

Resultaat

Zelfs na 4 dagen zit mijn nagellak nog heel netjes. Ik heb maar bij 1 nagel een chipje. Ik was hierover wel verbaasd, ik had tenslotte geen topcoat opgedaan. Ik vind het een mooie kleur die bij veel outfits past. Ook voor de feestdagen straks is dit zeker een geschikt lakje.

Product: Catrice Ultimate Nail Lacquer, nr. 660 I’m a Star
Prijs: 2,49 euro

Pluspunten
+ Droogt snel
+ Blijft heel lang mooi
+ Goedkoop
+ Lakt makkelijk en dekt goed

Minpunten
– Verkrijgbaarheid , alleen bij Kruidvat

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”9.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.