Review: Catrice nagellak Ultimate Nail Lacquer


Catrice is weer een nieuwe kleur nagellak rijker! Beautyblog heeft de nieuwe kleur Up In The Air al en ik heb voor jullie getest of deze nagellak net zo fijn is als zijn voorgangers.

Product

Up In The Air maakt zijn naam waar, want dit lakje laat je nagels aardig opvallen! De lichtblauwe nagellak is makkelijk op te brengen, wat handig is als je net als ik geen professional bent in het lakken van je nagels. Het kwastje zorgt ervoor dat je de lak gelijkmatig over je nagel kunt verdelen. Verstandig is om aan de zijkanten van je nagel een klein stukje ongelakt te laten, anders gaat de lak aan de zijkant van je vingers zitten.

Gebruik

Op het potje staat duidelijk dat je 2 lagen aan moet brengen, denk dus niet dat het met 1 laag ook wel goed zit. Ik heb eerst 1 laag opgedaan en daarna goed laten drogen, het viel me al gelijk op dat de lak dan niet mooi is. Na 2 lagen dekt het lichtblauwe lakje perfect. Bovendien droogt ook dit Catrice lakje erg snel, 2 lagen op doen is dus zo gedaan!

Resultaat van Catrice nagellak

Na 2 dagen zien mijn nagels er wel iets minder Up In The Air uit, bij de randjes komt mijn natuurlijke nagelkleur namelijk alweer tevoorschijn. Maar al met al moet ik zeggen dat nr.530 zijn €2,49 dubbel en dwars waard is.

Product: Catrice Ultimate Nail Lacquer, nr. 530 Up In The Air
Prijs: €2,49

Pluspunten
+ Brengt makkelijk op
+ Dekt goed
+ Droogt snel
+ Goedkoop

Minpunten
– Na 2 dagen nieuw laagje nodig

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.5″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”6.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″ ]