Review: Chanel lippenstift Rouge Allure


Chanel heeft altijd al een goede reputatie gehad en ook betreft cosmetica heeft het merk een status hoog te houden. Maar is het product de prijs daadwerkelijk waard? Vandaag test ik Chanel lippenstift Rouge Allure.

Het product

Chanel lippenstift Rouge Allure bevat karitéboter dat een herstellend effect heeft. Voor zachte lippen zit in de formule canola-olie verwerkt. Deze lippenstift kost 27,50 euro dus je kunt begrijpen dat het mij een beetje pijn deed toen ik dit product kocht.


De lippenstift zit een zwarte huls en heeft aan één kant het Chanel logo in goud verwerkt. Je krijgt de stick open door op het gouden logo te drukken, ik had dit nog nooit gezien, maar ik vond het erg grappig. Toen ik na veel gedoe de stick open had gekregen, kwam de lippenstift tevoorschijn in een gouden houder. Heel chique is het allemaal, dat schept hoge verwachtingen van het product zelf.

In de lippenstift zit een geur verwerkt, maar dit vind ik niet storend. Voor het review gebruik ik Chanel lippenstift Rouge Allure nummer 76 Captive, dit is een bruine kleur.

Gebruik

De lippenstift is vrijwel geurloos en smeert makkelijk. Na één keer stiften heb ik al gekleurde lippen, terwijl ik niet het gevoel heb dat mijn lippen zijn opgemaakt. Daarnaast heeft de lipstick geen smaak, dit zie ik als iets positiefs. Als ik een lippenstift met een smaakje heb, zit ik heel de tijd aan mijn lippen te proeven, met droge lippen als gevolg.

Resultaat


Het lijkt erop dat mijn lippen een volumeboost krijgen van Chanel lippenstift Rouge Allure. Je ziet duidelijk verschil met een goedkope lippenstift, op mijn lippen zit een soort schittering. De kleur blijft vrij lang zitten, maar je moet niet met een tissue over je lippen wrijven. Meestal krijg ik droge lippen van lippenstift, maar deze lippenstift is verzorgend en dat merk ik echt.


Product: Chanel lippenstift Rouge Allure
Prijs: 27,50 euro

Pluspunten
+ Luxe uiterlijk
+ Mooie kleur
+ Verzorgend
+ Dekkend
+ Smaakloos
+ Geeft volume

Minpunten
– Prijs
– Zou langer mogen blijven zitten

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”9.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”4.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″ ]

Leave a Reply

Your email address will not be published.