Review Dove Purely Pampering Pistache & Magnolia bodylotion

Review Dove Purely Pampering Pistache & Magnolia bodylotion

Dove heeft de Purely Pampering lijn uitgebreid met de Pistache & Magnolia bodylotion. Omdat ik een droge huid heb besloot ik om deze variant te reviewen.

Product

Dove-Purely-Pampering-Pistache-en-Magnolia-bodylotion-2
De Purely Pampering Nourishing Lotion Pistache & Magnolia is de nieuwste bodylotion van Dove. Het product zit verpakt in een 250 milliliter flacon en kost 7,11 euro.

De bodylotion is geschikt voor alle huidtypen. Volgens Dove heeft de crème direct na het aanbrengen een verzachtende werking en wordt de huid gevoed dankzij het DeepCare Complex, dat doordringt in de bovenste laag van de huid. De verzorgde en voedende werking zorgt voor een zachte, mooie en glanzende huid. Verder beloofd Dove dat je door de combinatie van Pistache & Magnolia van top tot teen gehuld bent in een delicate bloemengeur.

Gebruik

Dove-Purely-Pampering-Pistache-en-Magnolia-bodylotion-creme
De flacon heeft aan de zijkant een inkeping waardoor het fijn en gemakkelijk in de hand ligt. Bij het openen komt de zoete geur van Pistache & Magnolia je al tegemoet. De witte lotion heeft een romige structuur en smeert gemakkelijk uit. Tijdens het smeren ontwikkelt de geur zich waardoor het lijkt als of je midden in een bloementuin staat. De bodylotion trekt snel in en mijn huid voelt niet vettig of stroef aan.

Resultaat

Dove-Purely-Pampering-Pistache-en-Magnolia-bodylotion-3
Na het aan brengen van de Pistache & Magnolia bodylotion is mijn huid direct zacht en spoel en glanst het een beetje. De substantie vind ik erg fijn en is goed voedend voor mijn droge huid. Wat dat betreft doet het product echt wat er beloofd wordt.

De geur vind ik alleen wel iets te krachtig. Op de huid wordt de geur zwaarder en na het aanbrengen blijft de zoete, warme, volle geur heel de dag hangen. Ik zou dit product dan ook alleen dragen en niet combineren met een parfum. Natuurlijk is een geur heel persoonlijk, maar van mij had het wat minder sterk gemogen.

Al met al vind ik de Purely Pampering een heerlijk vrouwelijk verwenmoment voor de lente. Het is verzorgend en niet ingewikkeld of tijdrovend. Dit product kun je elke dag gebruiken en is net even anders als de meeste bodylotions.

Prijs: 7,11 euro

Voordelen:
+ Flacon ligt fijn in de hand
+ Trekt snel in
+ Plakt niet
+ Voedend
+ Maakt de huid zacht

Nadelen:
– Geur kan te overheersend zijn