Review: Essence Fruity blush sorbet


Vandaag ga ik de Essence Fruity blush sorbet voor jullie reviewen. Zelf ben ik erg benieuwd naar wat het fruitige element is. Want zullen je wangetjes er de hele dag naar ruiken?

Product


Voor deze review heb ik de Essence Fruity blush sorbet 01 Smoothie Operator gebruikt. Aan het potje valt me op dat er voor een vrij eenvoudig design is gekozen, wat bij mij in de smaak valt. Het is namelijk doorzichtig met een wit dopje. De tekst die erop staat trekt wel de aandacht. Zo zijn de letters in het roze gedrukt en is voor het woord Fruity een speciaal lettertype gekozen. Behalve de naam van het product en het merk staat er weinig tekst op het potje. Behalve dan dat inhoud 8,2 gram bedraagt en dat het na opening 12 maanden houdbaar is.

Gebruik


Als ik het potje van de Essence Fruity blush sorbet openmaak, komt een zoete fruitige geur me tegemoet. Ook valt het me op dat de rouge niet heel netjes in het potje zit, want in de dop zit ook een dikke vette klodder. Daarnaast is het geen blush die je vaker tegenkomt, want het lijkt meer op een creamy gloss dan een poeder. Ik breng het dan ook aan met mijn vingers in plaats van een poederkwast. Ik merk al gelijk dat het een superopvallende kleur is en dat ik het niet te fanatiek op mijn lichte huid moet smeren, maar als je een klein beetje op doet krijg je wel een mooi resultaat.

Resultaat


De Essence Fruity blush sorbet Smoothie Operator geeft een mooie glans aan mijn wangen, maar het voelt niet echt prettig. Je voelt de blush namelijk wat plakken! Ook heb ik het gevoel dat ik echt superzoet ruik en dat vind ik persoonlijk niet prettig, wel vervaagt dit na een poosje. De tijdsduur van deze rouge is ongeveer 3 uur, daarna was het bij mij niet meer te zien.

Product: Essence Fruity blush sorbet 01 Smoothie Operator
Prijs: €2,79

Pluspunten:
+ Leuke verpakking
+ Mooi op je wangen
+ Goedkoop

Minpunten:
– Kleverig
– Zoete geur
– Blijft niet lang zitten

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”6.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”5.0″]