Review: Essence Fruity nagellak


Essence heeft een lijn uitgebracht met allemaal zoete, fruitige en zomerse kleurtjes. Namelijk de Fruity collectie. Hierin zitten ook nagellakken met leuke sorbetkleurtjes. Ik ga er 1 voor jullie uittesten.

Product


De Essence Fruity nagellak die ik ga uittesten is nummer 01, Banana Joe. De nagellak heeft een gelige parelmoer kleur en is lekker zomers. De verpakking is saai, onopvallend en oogt nogal goedkoop. Maar dit mag natuurlijk ook wel voor de prijs van 1,79 euro.

Gebruik


De Essence nagellak is wat waterig waardoor het snel tussen je nagelrandjes komt. Nadat ik 1 laag heb aangebracht is het resultaat niet goed zichtbaar. Mijn nagels hebben een mooi glansje, maar de gelige sorbet kleur is ver te zoeken. Hiervoor moet ik het nog een keer opsmeren.

Resultaat


Nadat ik meerdere lagen heb opgesmeerd, is het resultaat goed. Mijn nagels hebben een zoete kleur met een mooie glans. Ondanks dat ik heel de dag heb zitten typen, zit de lak er aan het eind van de dag nog goed op. De Essence Fruity nagellak is ook erg gemakkelijk te verwijderen. Je hoeft niet hardnekkig te boenen, het is er namelijk in 1 veeg vanaf.

Product: Essence Fruity nagellak, nummer 01 Banana Joe
Prijs: 1,79 euro

Pluspunten:
+ Goedkoop
+ Blijft goed zitten
+ Mooi resultaat
+ Makkelijk te verwijderen

Minpunten:
– Meerdere lagen aanbrengen
– Goedkope verpakking

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”5″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”6″]