Review: Essence lipgloss XXXL Nudes


Een fijne lipgloss is altijd wel handig om in je tas te hebben en daarom test ik voor jullie een Essence lipgloss uit de XXXL Nudes lijn. De nieuwe Essence lipgloss lijn XXXL Nudes bestaat uit verschillende nude kleuren.

Product

Ik test kleur 05 Forever Rosé uit de Essence lipgloss XXXL Nudes collectie. De lipgloss belooft voor zachte en glanzende lippen te zorgen. Ik vind de verpakking niet zo speciaal en een beetje goedkoop overkomen door al het opvallende zilver.

Gebruik


De Essence lipgloss heeft een erg fijne brede applicator en brengt gemakkelijk op. Ik kan zonder spiegel even snel wat op mijn lippen smeren zonder dat het ernaast terecht komt. Wel heeft de gloss een aparte zoete vanillegeur. Normaal vind ik een zoet geurtje niet erg, maar bij deze lipgloss is het toch echt iets teveel van het goede.

Resultaat


De gloss heeft inderdaad zoals de naam zegt een zacht nude kleurtje. Toch leek de kleur in de verpakking heftiger en zie je hier op mijn lippen weinig van terug. De gloss lijkt in het flesje erg veel glitters te bevatten, deze zie ik op mijn lippen niet terug. De Essence lipgloss glanst wel heel erg maar is er helaas zo af. Na 1 klein uurtje is alles van je lippen verdwenen.

Product: Essence lipgloss XXXL Nudes
Prijs: € 1,79

Pluspunten:
+ Fijne applicator
+ Goedkoop

Minpunten:
– Blijft niet lang zitten
– Vreemde geur

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”6.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″]