Review: Essence lippenstift


Essence heeft in de collectie een lippenstift die verleidelijk, zacht en crèmig zou moeten zijn. Meestal moeten we dit soort beloftes met een korreltje zout nemen, want vaak wordt dit niet nagekomen. In deze review lees je of dit bij de Essence lippenstift ook het geval is.

Product

Essence heeft één type lippenstift in de collectie, hiervan test ik kleur 53 All about cupcake. De verpakking vind ik weer lelijk, goedkoop en kinderachtig, maargoed dat ben ik van Essence gewend. Het product verspreidt een snoepjesachtige zoete geur. Het ruikt lekker, maar van mij hoeft make-up geen parfum te bevatten.

Gebruik

De lippenstift vind ik erg prettig in gebruik, je kunt het vergelijken met Labello, gewoon lekker zacht. Je moet alleen wel een paar keer smeren voordat je resultaat ziet.

Resultaat

De lippenstift heeft een transparant effect, het ziet er bijna uit als een lipgloss. Wel een nadeel van dit product vind ik dat de Essence lippenstift hooguit maar een kwartier blijft zitten.

Product: Essence lippenstift
Prijs: 1,99 euro

Pluspunten
+ Prijs
+ Gebruiksvriendelijk

Minpunten
– Uiterlijk
– Blijft niet lang zitten

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”3.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″]