Review: Essence mascara Get Big Lashes


Ik heb afgelopen jaren misschien wel meer dan 50 mascara’s uitgeprobeerd. Altijd als ik een nieuwe zie liggen, moet ik hem uittesten. Ditmaal is de Essence mascara Get Big Lashes aan de beurt!

Product


Het budgetmerk Essence heeft een breed aanbod van mascara’s. Eerlijk gezegd ben ik er nooit zo weg van, maar wie weet werkt deze wel goed! Er zijn 3 Get Big Lashes mascara’s van Essence, namelijk Volume Curl, Volume Boost en Volume Boost Waterproof. Ik test de eerste voor jullie uit! Zoals de naam al zegt, belooft deze mascara een maximale volume en gekrulde wimpers. En dat voor maar 2,29 euro! Aan de verpakking kun je trouwens ook wel zien dat het een goedkope mascara is, maar daar mag je voor die prijs eigenlijk niet over klagen.

Gebruik


Wanneer ik de borstel van de Essence Get Big Lashes mascara eruit haal, valt het mij op dat er veel mascara blijft hangen aan de borstel. Aan het uiteinde zit ook een ophoping mascara, waardoor het snel een kliederboel wordt. De dikte van de borstel bevordert dit alleen maar. Het dikke borsteltje is echter wel ideaal voor volumineuze wimpers. Je moet het even secuur aanbrengen, maar dan heb je ook wat. De applicator is tevens gebogen, zodat je wimpers omkrullen. Dit merk je wel bij het opbrengen!

Resultaat


Mijn wimpers zijn volumineus, lang en gesepareerd door de Essence Get Big Lashes mascara . Ik ben best tevreden over de mascara! Het enige nadeel is dat mijn wimpers er een beetje droog en korrelig uitzien. Volgende keer iets minder opsmeren dus! Het zal nooit mijn favoriet worden en het heeft zo zijn minpunten, maar voor 2,29 euro is het een prima mascara!

Product: Essence Get Big Lashes Volume Curl mascara
Prijs: 2,29 euro

Pluspunten:
+ Goedkoop
+ Volumineuze wimpers
+ Krullende wimpers
+ Gesepareerde wimpers

Minpunten:
– Het wordt snel een kliederboel
– Droge wimpers

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”3″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”5″]