Review: Essence nagellak Colour & Go


Word jij er ook zo gek van als je erg lang moet wachten totdat jouw nagellak droog is? Essence nagellak Colour & Go is een sneldrogende nagellak. Uiteraard mag ik dan even testen of dit waar is.

Product

Essence nagellak Colour & Go is een quick-drying nagellak en heeft een platte kwast om het gebruiksgemak te vergroten. Hij kost 1,29 euro en is dus lekker goedkoop.

De naam Colour & Go komt op mij een beetje nietszeggend over. Het potje ziet er goedkoop uit, maar dat mag wel voor deze prijs. Voor mijn review gebruik ik kleur Can’t cheat on me, deze is grijs met glitters. De dop van het flesje heeft dezelfde kleur.

Gebruik

Nadat ik één nagel gelakt heb, moet ik alweer met mijn kwast in het potje dopen en dat vind ik erg irritant. Daarnaast smeert de nagellak erg onegaal en het is niet dekkend, want ik heb 4 lagen moeten opdoen voor het gewenste resultaat.

Resultaat


In tegenstelling tot andere glitternagellakjes, voelt de Essence nagellak Colour & Go erg glad op de nagels. De nagellak begint na dag 1 al een klein beetje te bladderen, maar de schade valt nog mee. Na 2 dagen zit de lak nog vrij netjes op mijn nagels.

Product: Essence nagellak Colour & Go
Prijs: 1,29 euro


Pluspunten
+ Snel droog
+ Goedkoop
+ Blijft vrij lang zitten

Minpunten
– Smeert onegaal
– Niet dekkend
– Je moet veel nagellak gebruiken

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”4.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”6.0″ ]

Leave a Reply

Your email address will not be published.