Review: Essence nagellak Multi Dimension


Nagellak is leuk om je outfit mee af te maken, maar dan moet het wel goed zitten. Vandaag review ik Essence nagellak Multi Dimension.

Product

Essence nagellak Multi Dimension belooft een long-lasting formule, een flinke dekking en een extreem glanzend resultaat. De nagellak kost 1,59 euro. Ik wist niet dat er nog zulke goedkope nagellak bestaat. Het potje ziet er luxer uit dan ik zou verwachten voor deze prijs. Wel vind ik te veel tekst op de verpakking staan, maar dat komt omdat de lak een ontzettend lange naam heeft. Met zo’n luxe naam moet de nagellak wel goed zijn.

Gebruik


Essence nagellak Multi Dimension smeert erg egaal, maar dan moet ik wel voor elke nagel in het potje dopen met het kwastje. Na de eerste laag is de nagellak nog erg transparant, maar na de tweede laag zit er wel een flinke laklaag op mijn nagels. Na 3 minuten is de nagellak zo goed als droog.

Resultaat


Deze foto is gemaakt toen ik de nagellak een dag op had. Het is dus geen longlasting nagellak, maar voor de prijs is deze nagellak wel te moeite waard. Al met al ben ik best tevreden over Essence nagellak Multi Dimension. Een fijne nagellak met een prijs van 1,59 euro is dus nog steeds mogelijk.

Product: Essence nagellak Multi Dimension
Prijs: 1,59 euro

Pluspunten
+ Erg goedkoop
+ Smeert egaal
+ Snel droog

Minpunten
– Veel tekst op het potje
– Je moet veel nagellak gebruiken
– Niet longlasting

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.