Review: Essence Nail Art Cracking


Eerder heb ik al de crack nagellak van OPI uitgeprobeerd. Omdat ik OPI altijd vrij prijzig vind, heb ik nu de Essence Nail Art Cracking uitgetest. Ben je benieuwd of deze even goed is als de duurdere variant? Lees dan snel mee!

Product


De Essence Nail Art Cracking Top Coat kost maar 1,79 euro. Hier krijg je 8 milliliter nagellak voor. Essence beloofd dat het effect al na 30 seconde te zien is! Daarnaast kun je het over alle soorten nagellak heen smeren, het is maar net wat jij mooi vindt! De kleur die ik heb uitgetest, is nummer 04 Crack me! Silver. Deze zilveren lak met glitters valt op in de schappen door de zogenaamde crack dop.

Gebruik


Ik heb de Essence Nail Art Cracking Top Coat over een paars lakje van Sally Hanson heen gesmeerd. Toen ik de nagellak aanbracht, ontstond er een beetje een kliederboel. De substantie is ontzettend dun, waardoor het tussen de randjes terecht komt. Omdat de lak zo dun is, kon ik het wel goed uitsmeren. De crack nagellak droogde wel snel op.

Resultaat


Ik zag de Essence Cracking nagellak binnen enkele seconde al breken en het resultaat was goed zichtbaar. De nagellak bleef ongeveer 2 dagen zitten. Niet super lang, maar dat is ook wel te verwachten voor de kleine prijs van 1,79 euro! De OPI crack nagellak blijft iets langer zitten, maar deze lak van Essence vind ik zeker niet slecht!

Product: Essence Nail Art Cracking Top Coat, nr 04 Crack me!
Silver Prijs: 1,79 euro

Pluspunten:
+ Goedkoop
+ Effect goed zichtbaar
+ Breekt snel

Minpunten:
– Waterig
– Blijft 2 dagen zitten

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”5″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.