Review: Essence Oogpotlood Metallic


Heb jij altijd al een metallic look willen hebben? Volgens Essence kan het voor 1,29 euro met de Essence Oogpotlood Metallic. Hier lees je mijn mening over Essence Oogpotlood Metallic.

Product


Voor mijn review gebruik ik Essence Oogpotlood Metallic 03 Iron Goddes, deze heeft een gouden kleur. Het uiterlijk van Essence Oogpotlood Metallic is net zoals we van Essence gewend zijn: jeugdig en een tikje goedkoop. De Essence Oogpotlood Metallic kost 1,29 euro.

Gebruik


Het potlood is erg zacht, wat nadelig uitkomt tijdens het smeren. Daarnaast moet ik heel hard drukken tijdens het smeren.

Resultaat


Na hard drukken, lukt het eindelijk om een lijntje op mijn ooglid te krijgen, alleen is dit erg korrelig. Verder gaat de Essence Oogpotlood Metallic erg vlekken, is hij amper zichtbaar en na een uur is de eyeliner helemaal verdwenen. Het is leuk dat de Essence Oogpotlood Metallic een scherpe prijs heeft, maar ik betaal liever een tientje meer, want dit vind ik een weggegooide 1,29 euro

Product: Essence Oogpotlood Metallic
Prijs: 1,29 euro

Pluspunten

  • Scherpe prijs
  • Leuke kleur

Minpunten

  • Smeert moeilijk
  • Korrelt
  • Verdwijnt snel

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”5.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”3.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”2.0″ ]