Review: Etos nagellak Effect Nails


Deze vrolijke Etos nagellak valt gelijk op door zijn roze kleur, toen ik de nagellak zag staan dacht ik dan ook meteen die moet ik hebben! Maar is de kleur ook zo mooi op je nagels als dat ie er in het potje uit ziet? Ik heb het voor jullie getest.

Product

Deze Etos nagellak effect laat de aandacht naar je nagels uitgaan en dat doet de lak goed! Mijn nagels zijn met deze lak op erg opvallend en springen er echt uit. Toch is de kleur niet te fel, maar zorgt voor mooie roze nagels.

Gebruik


Zoals de meeste nagellakjes moet je ook van deze 2 lagen opbrengen. Als je het bij 1 laag laat, dan schijnt je nagel door de lak heen en dat ziet er niet mooi uit. Vooral bij zo’n opvallende kleur moet je zorgen dat ie goed gedekt is. Jammer is dat de nagellak niet snel droogt, waardoor het wel even duurt voordat je aan de tweede laag kan beginnen. Neem dus de tijd voor het lakken van je nagels met deze nagellak.

Resultaat


Na twee lagen is de kleur goed gedekt en hebben je nagels een vrolijke roze kleur gekregen. Omdat de kleur zo opvallend is moet je wel zorgen dat je de lak met zorg aanbrengt, want met deze kleur zie je het erg als er een beetje naast zit. Na een dag begint de lak aan de randjes al wat af te bladderen, maar ik moet zeggen dat dat wel op te lossen is met een topcoat. De topcoat gebruik ik meestal niet omdat ik te lui ben om ook nog de topcoat te laten opdrogen. Al met al vind ik het een mooie zomerse kleur en ben voor dit geld tevreden!

Product: Etos Nagellak Effect Nails, nr 004
Prijs: €2,49

Pluspunten
+ Brengt makkelijk op
+ Kleur komt overeen met het potje

Minpunten
– Droogt langzaam
– Na 1 dag nieuw laagje nodig

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”6.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″ ]

Leave a Reply

Your email address will not be published.