Review: Garnier Ambre Solaire zelfbruiner


Van nature ben ik erg bleek en nu het zomer is, wil ik graag een gekleurd huidje. Helaas lukt dit mij niet door in de zon te gaan zitten en daarom ben ik zelfbruiners aan het testen. Mijn mening over Garnier Ambre Solaire zelfbruiner wil ik graag met jullie delen!

Product


De Garnier Ambre Solaire zelfbruiner met abrikozenextract belooft een natuurlijk en egaal bruine kleur op het lichaam en gezicht. Het flesje kost 12,99 euro en bevat 150 milliliter crème. Volgens de verpakking is het resultaat binnen 12 uur te zien, ik ben benieuwd!

Gebruik


De zelfbruiner zit in een flesje en is vloeibaar. Van hetzelfde merk verkopen ze trouwens ook een spray. De zelfbruiner is makkelijk in gebruik. Hij smeert gemakkelijk uit waardoor ik niet veel vlekken en strepen verwacht. Ook de geur van deze zelfbruiner is fijn. Je blijft ruiken dat het een chemisch goedje is, maar de stank wordt goed gemaskeerd door een parfum geur.

Resultaat


Het resultaat van de Garnier Ambre Solaire zelfbruiner liet een dag op zich wachten, maar toen was het wel duidelijk zichtbaar. Ik had de zelfbruiner aan het einde van de dag opgesmeerd en toen ik wakker werd, was mijn lichaam duidelijk minder bleek. Mijn huid had een lekker kleurtje en het zag er natuurlijk uit. Helaas had ik mijn handen niet goed genoeg gewassen, waardoor ik strepen op mijn vingers had.

Ik heb de behandeling nog 1 keer herhaald en toen had ik een mooie zonovergoten look. Helaas blijft het zelfbruiner en vervaagt het na een paar dagen. Ik heb het 2 keer opgesmeerd, waardoor het ongeveer 4 dagen bleef zitten. Wanneer je het vaker herhaalt, blijft je huid ongeveer een week bruin. Een ander nadeel aan de zelfbruiner is dat de huid er lelijk uitziet wanneer het slijt. Verder ben ik over het algemeen erg enthousiast over deze zelfbruiner!

Product: Garnier Ambre Solaire zelfbruiner
Prijs: 12,99 euro

Pluspunten:
+ Egaal bruine huid
+ Blijft relatief lang zitten
+ Makkelijk in gebruik
+ Ruikt lekker

Minpunten:
– Toch nog wat strepen
– Huid ziet er lelijk uit bij vervaging

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7″]