Review: Gosh concealer Click ‘N Conceal


Wallen onder je ogen door te laat slapen en vroeg opstaan. Herken jij jezelf hierin? De Gosh concealer belooft mij om mijn wallen te verbergen en ik heb het product gereviewd om te kijken of dat wel zo is.

Product


Gosh Click ’N Conceal is een nieuwe concealer met een applicatie om wallen en donkere kringen te verminderen. Ook moet de concealer puistjes en vlekjes verbergen. De eenvoudige click zorgt voor een makkelijk gebruik. Het product is verkrijgbaar in 4 kleuren: 01 Light, 02 Medium, 03 Dark en 04 Anti Redness.

Gebruik


Je moet aan de bovenkant van het product klikken, zodat de concealer uit het kwastje komt. Deze moet je dan aanbrengen op je donkere kringen, wallen, puistjes of vlekjes. Als de concealer is aangebracht, kun je foundation opdoen om een egale kleur te krijgen.

Resultaat


Ik heb een wat donkere huid en testte de Gosh concealer 03 Dark Click ’N Conceal. De concealer verbergt mijn wallen, maar ik moet nog wel foundation overheen doen om de kleur van de concealer te verbergen. Mijn puistjes vallen minder op, maar je blijft ze nog wel zien. De verpakking was moeilijk te openen, maar dat is wel goed want zo weet je dat niemand in de winkel het product heeft gebruikt. Een nadeel is dat er veel geklikt moest worden in het begin, voordat er wat uitkomt. Een eenvoudige klik was het niet, maar de keren erna ging het wel wat beter.

Product: Gosh concealer Click ‘N Conceal
Prijs: € 8,99

Pluspunten:
+ Brengt makkelijk op
+ Verbergt wallen

Minpunten:
– Click functie werkt niet eenvoudig, zoals belooft
– Foundation moet dezelfde kleur hebben als de concealer om de kleur goed te verbergen

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”6.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”6.0″]