Review: Gosh Lipgloss Intense Lip Colour


Ben jij op zoek naar een lipgloss die je ook tijdens het uitgaan kunt gebruiken? Deze Gosh Lipgloss Intense Lip Colour heeft een lampje en een spiegeltje, maar hoe is de lipgloss?

Product

Bij mijn review gebruik ik Gosh Lipgloss Intense Lip Colour 305 Salsa, deze heeft een Indisch rode kleur en hij kost 8,49 euro. Gosh Lipgloss Intense Lip Colour heeft een sponsapplicator en een vanillegeur.


Leuke details aan Gosh Lipgloss Intense Lip Colour zijn dat het een spiegeltje en een lampje bevat, zo kun je tijdens het uitgaan ook gewoon je make-up bijwerken. Ik ben erg te spreken over de vorm van het product, het is klein en dik en past dus makkelijk in je make-up etui.

Gebruik

Bij het gebruik moet je niet in het lampje kijken, want het is vrij fel. Gosh Lipgloss Intense Lip Colour smeert erg makkelijk, alleen het nadeel is wel dat hij overstroomt als ik hem dicht draai, zo krijg je een plakzooi in je make-up etui. Hierdoor gaat het gebruiksgemak ontzettend achteruit.

Resultaat

Gosh Lipgloss Intense Lip Colour komt de belofte van de naam na, want de lipgloss is erg gepigmenteerd. Wat ik wel zie als minpunten, is dat de lipgloss erg plakt en dat de kleur na een half uur al is verdwenen.

Product: Gosh Lipgloss Intense Lip Colour
Prijs: 8,49 euro

Pluspunten
+ Vorm
+ Spiegel
+ Lamp
+ Geur
+ Pigment
+ Prijs

Minpunten
– Stroomt over
– Plakt op de lippen
– Blijft niet lang zitten

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”9.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”5.0″ ]

Leave a Reply

Your email address will not be published.