Review: Gosh mascara Lengthening 2Step


Altijd al lange en verleidelijke wimpers willen hebben? De Gosh mascara Lengthening 2Step Mascara belooft dat deze droom uitkomt. Maar is dat wel zo? Je leest het in deze review.

Gosh Lengthening 2Step Mascara is een mascara die je in 2 stappen moet aanbrengen. Hierin zit een revival serum die je voor de mascara opdoet en dat zorgt voor langere wimpers. De mascara is voor 11,49 euro te koop bij Kruidvat.

Product

Meestal zijn de 2step mascara’s te lang voor in mijn make-uptasje, maar de mascarastick Gosh Lengthening 2Step Mascara heeft met zijn circa 15 centimeter het perfecte formaat. De stick bevat 2 flesjes en is zwart met paars, wat zorgt voor een luxe maar hippe uitstraling. De 2 flesjes zijn vrij klein, daarom kan de mascara wel sneller opraken.

Het serum ziet er een beetje gelachtig uit en is bijna geurloos, terwijl de mascara een ontzettende stank verspreid. Beide borsteltjes zijn heel erg simpel. Door internet kwam ik erachter dat het ook mogelijk is om voor het slapen gaan het serum op te doen. Zo bereik je het optimale effect van langere wimpers.

Stappenplan

  • Doe het serum op beide wimpers en wacht totdat het is opgedroogd.
  • Breng een laagje mascara aan op je wimpers.
  • Als het nodig is, kun je nog een laag mascara op je wimpers doen.

Gebruik

Het is meestal veel gedoe om een 2step mascara aan te brengen, daarnaast hebben de meeste 2step mascara’s een witte kant, waardoor het nog meer tijd kost om al die wimpers zwart te krijgen. Daarom vind ik het fijn dat het serum doorzichtig is.

Resultaat

Ik heb nu een laagje serum op met 2 lagen mascara. Terwijl ik de hoop op langere wimpers allang had opgegeven, zijn mijn wimpers nu beduidend langer. Zoals je ziet zijn sommige haartjes een beetje aan elkaar geplakt, daardoor mist mijn wimper een hoop volume.

Vanochtend heb ik de mascara opgedaan, het is nu het einde van de dag. Kennelijk werkt het revival serum echt want mijn wimpers zijn nog net zo lang als vanochtend. Uiteindelijk ben ik toch wel te spreken over de Gosh Lengthening 2Step Mascara.

Product: Gosh Lengthening 2Step Mascara
Prijs: 11,49 euro

Pluspunten
+ Lange wimpers
+ Blijft lang zitten
+ Doorzichtig serum
+ Leuk en handig design
+ Normale prijs

Minpunten
– Mascara stinkt
– Weinig volume
– Gaat snel op
– 2step mascara is meer gedoe

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”6.0″ ]