Review: Gosh mascara Show Me Volume Carbon Black


Als je het mij vraagt is mascara het ultieme beautyproduct en mag deze in geen enkel make-uptasje ontbreken. Ik vind dat een goede mascara ervoor moet zorgen dat je binnen no time lange en volle wimpers hebt. Ik ben benieuwd of de Gosh mascara Show Me Volume Carbon Black hieraan voldoet.

Product

Ik test een mascara van Gosh, Show Me Volume in de kleur Carbon Black. Gezien de naam lijkt het me dat deze mascara zorgt voor veel volume. De verpakking is zwart met een gouden opdruk en dop.

Gebruik


De mascara heeft een erg groot borsteltje en brengt daarom vrij gemakkelijk op. Nadeel van het grote borsteltje is dat het moeilijk is om kleine wimperhaartjes in de hoekjes mee te pakken. Het borsteltje is net wat te lomp om op die kleine haartjes mascara te smeren.

Resultaat


Ik ben niet echt weg van deze mascara. Het beloofde volume valt tegen en ik heb erg veel lagen op moeten doen voordat ik resultaat zag. Het grote borsteltje is over het algemeen erg fijn, maar een groot nadeel is dat het niet erg handig is voor kleine wimperhaartjes. Pluspunt is dat de mascara er vrij gemakkelijk af gaat. Toch kan dit ook weer een nadeel zijn als je bijvoorbeeld door de regen moet.

Product: Gosh mascara Show Me Volume Carbon Black
Prijs: € 9,99

Pluspunten:
+ Makkelijk te verwijderen

Minpunten:
– Heel veel lage nodig
– Beloofde volume valt tegen

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”6.5″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”5.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″]