Review: Hema eyeliner


Ben je op zoek naar goedkope make-up, lees dit artikel dan maar goed. Deze keer ga ik namelijk een review schrijven over een eyeliner van Hema.

Product

De Hema eyeliner zit in een klein zwart potje waarop met een eenvoudig wit lettertype Hema Eyeliner staat geschreven. Er staat niet op hoeveel er precies in zit, maar wel dat het na opening nog 6 maanden meegaat. Op de verpakking staan geen beloftes geschreven en het is een goedkoop product, wat betekend dat je er niet al te veel van verwacht voordat je begint met het gebruiken ervan.

Gebruik


Als je het dopje van het potje draait zie je een vrij dik kwastje met een dun puntje waarmee je de eyeliner op je ooglid moet tekenen. En ik moet zeggen dat dit erg soepel gaat, al snel heb ik een mooi recht zwart lijntje boven mijn oog. Ook merk ik dat deze eyeliner snel droogt en dat hij niet afgeeft op mijn arcadeboog.

Resultaat

De onderstaande foto’s zijn wazig omdat ik ze heb genomen met mijn iPhone.De Hema eyeliner blijft de hele dag prima zitten en ondanks dat het geen waterproof materiaal schijnt te zijn, kan het best tegen wat water. Lichte regenbuien overleeft het prima, maar dit komt waarschijnlijk ook omdat ik wat meer bescherming heb vanwege mijn bril. Ik ben erg tevreden over dit product. Het is goedkoop, is makkelijk op te doen en blijft lang zitten. Het belooft niets, maar doet toch dat wat een echte eyeliner hoort te doen. Het is zelfs zo erg dat ik niet zo 1, 2, 3 geen nadeel kan bedenken.

Product: Hema Eyeliner
Prijs: 3,75 euro

Voordelen:
+ Goedkoop
+ Makkelijk aan te brengen
+ Blijft goed zitten

Nadelen:
– Eenvoudige verpakking
– Staat geen inhoud op het potje vermeld

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″]