Review: H&M nagellak It’s genious


Deze roze nagellak van H&M heet I’ts genious en komt uit de H&M make-up collectie voor de lente van 2011 waar ik al eerder over schreef. Ik test voor jullie of de nagellak op je nagels net zo leuk is als in het flesje.

Product

Het is niet de kleur die ik zelf als eerst zou kiezen uit de H&M nagellak collectie, hij is namelijk wel heel erg fel roze. Ik vrees voor een Barbie effect met mijn blonde haar. H&M nagellak belooft een eenvoudig aan te brengen, dekkende lak.

Gebruik

Ik vond dat het aanbrengen van de nagellak niet heel prettig ging, er zit namelijk al snel te veel lak op je kwastje. Wanneer je het opbrengt lijkt het alsof het heel streperig is, gelukkig trekt dit later weg. Wat wel fijn is, is dat je aan één laagje echt genoeg hebt en dat de lak vrij snel droog is.

Resultaat

Na één laagje dekt de nagellak al heel goed en heb je felroze en heel erg glanzende nagels. Als je blond haar hebt heeft het zoals verwacht wel een hoog Barbie gehalte. Na 2 dagen zit de nagellak er nog goed op, de glans is wel iets minder en aan de randjes bladdert het een heel klein beetje af maar dit kan voorkomen worden met een topcoat.

Product: H&M nagellak I’ts genious
Prijs: €3,95

Pluspunten
+ Eén laagje is genoeg
+ Droogt snel
+ Dekt goed
+ Glanst mooi
+ Prijs kwaliteit verhouding

Minpunten
– Aanbrengen niet prettig
– De felroze kleur

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”9.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”6.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”3.0″ ]