Review: Inglot lippenstift


Als je niet van opvallende lippenstift houdt, dan is de matte lippenstift van Inglot een aanrader. Ik ben positief over dit product een hieronder kun je mijn review over deze lippenstift lezen.

Product

Ik heb de nummer 417 matte lippenstift van Ingolot getest. Hij zit in een zwarte verpakking en de huls van de lippenstift is ook in het zwart. Op de dop staat de merknaam en de rest van de verpakking ziet er erg simpel uit. De dop zit goed vast, maar is makkelijk te openen. De lippenstift heeft zoete geur, wat erg aangenaam is.

Gebruik


Als je de lippenstift of je lippen doet, voel je gelijk dat het een matte lippenstift is. Daarom moet je dit ook een paar keer herhalen, voor een mooi resultaat.

Resultaat


De Inglot lippenstift vond ik erg fijn om te gebruiken en ben er super positief over. De kleur zit mooi op mijn lippen en het voelt net alsof ik een lippenbalsem op heb in plaats van een lippenstift. Je moet er wel rekening mee houden, dat je het regelmatig moet bijwerken om een mooi resultaat te houden, omdat het een matte en licht roze lippenstift is.

Product: Inglot lippenstift nummer 417
Prijs: € 12,00

Pluspunten:
+ Ruikt lekker
+ Goede matte lippenstift
+ Dop zit goed op de verpakking

Minpunten:
– Vaak bijwerken
– Je lippen kunnen na een tijdje droog worden

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”8.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”9.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″]