Review: John Frieda conditioner Smooth Start


De nieuwste conditioner van John Frieda heeft de naam smooth start en behoort tot de Frizz-Ease lijn. Ik heb de conditioner gebruikt om erachter te komen of het product echt doet wat hij belooft, namelijk zijdezacht haar.

Product

Ik heb mijn eigen shampoo Wella Volume gebruikt en daarna de smooth start conditioner. De conditioner belooft zacht haar en niet geheel onbelangrijk, een makkelijke styling. Dat komt goed uit, want ik gebruik vaak een stijltang, waardoor mijn haar sneller pluist en droog wordt.

Gebruik

De conditioner heb ik na het wassen op mijn haar aangebracht, een paar minuten laten intrekken en vervolgens goed uitgespoeld. Ik laat conditioner er vaak wat langer inzitten, omdat het dan beter in kan trekken. Mijn haar voelde gelijk al zacht aan, maar dat is vaak als je de conditioner net uitgespoeld hebt.

Resultaat

Mijn haar is na het gebruik van de conditioner makkelijk doorkambaar en voelbaar zachter. Bovendien ruikt de conditioner ook erg lekker en dat is erg belangrijk. Mijn haar is gelijk na het wassen wel iets minder pluizig, maar na het föhnen is het effect al snel weg. Ik voel wel dat mijn haar zachter is, maar na het stijlen en een beetje haarlak is het resultaat gelijk al minder. Toch ben ik benieuwd naar het resultaat als ik ook de shampoo gebruik. De conditioner kost, net als de shampoo, €8,99.

Product: John Frieda conditioner Smooth Start
Prijs: €8,99

Pluspunten:
+ Ruikt lekker
+ Maakt je haar zacht
+ Makkelijk doorkambaar haar

Minpunten:
– Prijzig
– Effect is niet voor lang

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”5.5″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”9.0″ ]